Vi hade en underbart rolig påskfest i tisdags. Vi blev sååå förvånade när vi kom ut och upptäckte att en påskkärring hade kraschlandat på taket. Hennes kvast hade gått av. Barnen tänkte länge och väl hur de skulle kunna hjälpa henne ner. Till slut kom de på att de behövde en stege. De letade och hittade en som tur var. Så alla rävarna hjälptes åt att bära dit den så hon kunde komma ner. Påskkärringen fick då berätta om sin knasiga resa och hur hon hamnade på taket. Tillsammans sjöng vi sen påsksånger och lyssnade till en påsksaga ”Kvastresan”. Därefter hittade barnen ett stort påskägg på taket på caféet, men de fick allt ta hjälp av en vuxen påskkärring med att klättra upp och hämta det. I det låg det något till alla barn. Sen rockade vi loss och dansade tillsammans. Under tiden hade Irina och Mai-Britt lagat en underbart god påskbuffe som vi fick avnjuta.